Människor skapar idéer. Vi ger dem förutsättningar.

Vare sig vi analyserar förutsättningarna för ett nytt handelscentrum, projekterar en ny bro, planerar en ny stadsdel, drar en ny tågsträckning eller utvecklar en takkonstruktion så finns det minst en, ofta flera av våra medarbetare, som funderar på hur vi kan göra det på bästa sätt. Det är deras idéer som driver utvecklingen framåt – varje idé bygger på en tidigare och skapar förutsättningar för nästa.

Det är rådgivare som brinner för att få bidra till ett bättre samhälle, där människan är i centrum och hållbarhet är ett naturligt inslag. När man, som WSP, är med och högst konkret påverkar bygget av vårt samhälle gäller det att kunna tänka nytt.  

I årets upplaga av Fantastiska idéer, som vi kallar Idéer gör skillnad, hittar du ett axplock av små och stora idéer. Det är en blandning av det lilla, som kanske inte alltid synliggörs, och stora idésprång som kommer att få betydelse lång tid framöver. 

Jag är stolt när jag ser hur vi vågar utmana både oss själva och våra uppdragsgivare, och tänka i nya banor som driver utvecklingen framåt. WSP ska ge de bästa förutsättningarna för att skapa nya idéer och lösningar, och vi gör det för att vi vill vara med och bidra till ett bättre samhälle.

 

Magnus Meyer, vd, WSP Norden

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. Vi erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur och Miljö & Energi.  Vi är 36 500 medarbetare i 40 länder. I Sverige har vi omkring 3 700 medarbetare.

Lär känna oss mer på www.wspgroup.se