Grattis Martin!

Vi gratulerar Martin Tomasson som vann vår tävling, Fantastiska Idéer 2017, och får en Apple Watch. Martin är 22 år och pluggar första året på master-programmet Design and Construction Project Management på Chalmers i Göteborg. Sedan tidigare har han även en kandidatexamen från Chalmers Arkitektur och Teknik-program. Martins motivering till den vinnande idén ”Nya genvägar för solkraft” speglar nytänkandet i idén på ett bra sätt.

Martins motivering: För att vi i grunden skall kunna förändra den värld och slöserikultur som vi lever i räcker det inte med att vi har bra idéer utan dessa idéer måste omsättas till riktiga fungerande lösningar. Vi utvecklar och provar fantastiska saker i alla världens laboratorium men det är sällan det tar sig därifrån. När man då ser ett stort fastighetsbolag såsom Vasakronan tillsammans med WSP ställa krav och sedan utveckla ett supersmart enkelt energisparande system blir man bara lycklig inombords. Jag hoppas vi ser mycket mer av dessa innovativa lösningar redan imorgon!

Vi vill samtidigt tacka alla deltagare, intresset har varit stort och vi har fått många fina motiveringar till alla våra Fantastiska Idéer.

 

Stockholm 20170420
Maria Lindfelt
HR- och kommunikationsdirektör

Martin Tomasson